Kunstroute 2013

 

Kunstroute Alphen aan den Rijn 2013

Kom tijdens de kunstroute een kijkje nemen in mijn atelier aan de Groenestein 10. Lees meer over dit evenement hieronder.

 Open Ateliers

Een verscheidenheid aan kunstenaars, 36 in totaal, tonen hun werk op 22 locaties in Alphen aan den Rijn en Zwammerdam.

Tijdens deze kunstroute is iedereen van harte welkom in de ateliers van deelnemende kunstenaars op zaterdag 21 en zondag 22 september van 12:00 tot 17:00 uur. Bij iedere deelnemende locatie hangt de STA-ART-vlag uit !

Een folder van de Kunstroute met alle informatie over de deelnemers, de open ateliers en een plattegrond met locatie-aanduiding van de kunstenaars en hun ateliers, zijn gratis beschikbaar in de STA-ART galerie aan het Thorbeckeplein.

Daarom is de STA-ART galerie dan ook een prima startpunt voor het bezoeken van de deelnemende ateliers op één van beide Kunstroute dagen.

Vóór, tijdens en na het Kunstroute-weekend is er een overzichtsexpositie met werk van de deelnemende kunstenaars in de STA-ART galerie.

Deze expositie wordt feestelijk geopend op vrijdag 20 september om 20:00 uur door Mirjam in ’t Hout, Directeur van de Bibliotheek Rijn en Venen. De muzikale omlijsting die avond zal worden verzorgd door Dorien van der Klauw, leerling van de Streekmuziekschool.

De overzichtsexpositie is te bezichtigen van woensdag 18 september tot en met zaterdag 28 september met openingstijden op wo-do-vr-za-zo van 11:00 tot 17:00 uur.

Tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september is de galerie aan het Thorbeckeplein ook geopend en is informatie te krijgen over de Kunstroute, presenteren kunstenaars zich en vinden er diverse kunstactiviteiten plaats.

Iedereen is op alle dagen van harte welkom!