Lessen

In mijn eigen atelier nummer 4 in Elckerlyc Atelier aan de Havixhorst 254 in Alphen aan den Rijn verzorg ik schilderlessen. Lessen kunnen op verzoek ook op locatie worden gegeven. Hieronder ziet u wanneer de vaste lesmomenten zijn in mijn atelier:

  • maandagmiddag 13:30 – 16:00 uur
  • dinsdagavond 19:30 – 22:00 uur
  • woensdagochtend 9:30 – 12:00 uur
  • woensdagmiddag 13.30 – 16:00 uur
  • zaterdagochtend 10:00 – 12:30 uur
  • zaterdagmiddag 14:00 – 15:30 uur -lessen voor kind samen met ouder/oma/opa/oom/tante

Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schildertechniek centraal staat. Je werkt  aan een eigen onderwerp afhankelijk van de behoefte van de cursist. Ook als iemand persoonlijke ondersteuning nodig heeft kan dat gewoon. Het aantal cursisten is beperkt. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden. De lessen zijn bedoeld voor mensen die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen. Ervaring is dus niet nodig.

Algemene informatie schilderlessen:
De schilderlessen vinden plaats in een reeks van steeds 5 lessen. Wil je eerst de sfeer proeven, dan kun je een proefles volgen. Een reeks van 5 lessen kost €100. Als je een les niet kunt volgen, dan kun je binnen de reeks van 5 lessen de gemiste les inhalen op een ander lesmoment. Je kunt je opgeven voor een ander lesmoment in de kalender die in het atelier hangt. Ik streef naar een maximum van 7 personen per lesmoment. Als je zelf geen materiaal hebt kun je van mij spullen gebruiken. Het gaat dan om het papier, de verf en het gebruik van de kwasten. Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen in het lesgeld.

Wil je aanmelden voor de lessen of voor een proefles, neem dan even contact op: kunst@petravandermade-art.nl of via 0636127398.