Workshops

buinerveen mei 2010 098buinerveen mei 2010 007buinerveen mei 2010 158

 

 

 

 

 

Gedurende het gehele jaar organiseer ik  creatieve workshops in samenwerking met mijn zus Mieke van der Made (trainer en coach omgaan met verschillen tussen mensen). Workshops kunnen in mijn atelier plaatsvinden. Bij mooi weer kan er ook buiten worden geschilderd. En in overleg kan ook op locatie een workshop worden georganiseerd, zowel binnen als buiten.

Zomerworkshops
In de zomer zullen we weer diverse workshop verzorgen. Kosten voor een tweedaagse workshop zijn €135 per persoon incl. koffie, thee, fris en lunch. Als een workshop op een andere locatie plaatsvindt is er sprake van extra kosten. Wilt u zich aanmelden voor zomerworkshop, stuurt u dan een mail naar kunst@petravandermade-art.nl. De dagen duren van 10 – 16 uur.

Data workshop zomer 2018:
23 – 24 juni
30 juni – 1 juli
7 – 8 juli

Workshop Teambuilding
Bij teambuilding gaat het erom mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties. Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? In deze workshops gaat jouw team hiermee aan de slag en wordt op een onverwachte en bijzondere wijze het nuttige met het aangename verenigd. De workshops zijn uitermate geschikt als afdelingsuitje, inspiratiebreak, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje. Er zijn een aantal workshops die je als team kunt volgen. Neem hier een kijkje bij de mogelijkheden.
Duur: 2 dagdelen van 3 uur
Prijs: €69 per persoon en incl. schildermaterialen
Neem contact op via vandermademieke@gmail.com of bel met 0646751296 voor meer informatie.

Afgelopen jaren zijn workshops verzorgd voor cursisten die lessen volgen bij mij of particulieren die willen kennismaken met schilderen en tekenen. Maar ook gehele teams van organisaties zijn welkom geweest in mijn atelier of op locatie. Dit vaak meestal in het kader van teamuitje en/of versterken van de sfeer in het team. En als laatste heb ik een aantal keren workshops gegeven aan (basisschool)kinderen in de vorm van een kinderfeestje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op via kunst@petravandermade-artl.nl. U kunt ook mij bellen: 0636127398.

Klik hier voor foto’s van gegeven workshops en lessen.

heerlijk weerdroomplek